Forny dit overskud og forvandl dit liv med en skræddersyet sundhedsplan der rummer hele dig.

Drømmer du om det her:

♡ At slippe for hede/svedture, PMS-gener, menopausesymptomer

♡ Et vægttab der ikke handler om kalorier og portionsstørrelser

♡ En sundere livssil med sprudlende energi og overskud

♡ En krop der samarbejder og giver dig harmoni og velvær

♡ Et liv med vitalitet og livsglæde og et positivt mindset.

♡ En sund og selvkærlig krop der holder dig sund og rask.

En Personlig Sundhedsplan giver dig præcis de metoder du skal bruge for at ændre og optimere din livsstil, din kost og dit mindset.

Værd at vide:

Skal jeg følge en bestemt kur?" Svar: Nej. En Personlig Sundhedsplan bliver lavet TIL dig og sammen MED dig, og tager udgangspunkt i dine behov, ubalancer, udfordringer, tid, hverdag og smagsløg.

Skal jeg undvære slik/sukker/kaffe/ost mv.?" Svar: Hvis dine ubalancer eller vægtøgning evt. skyldes at du spiser noget du ikke "tåler" eller der belaster dig, så vil der naturligvis være en fordel, at holde en pause eller skære ned på de ting, for at din krop kan få det bedre. Men det vil altid være noget vi drøfter.

Hvad hvis jeg "falder i" ? Svar: Så kan du altid starte igen på en frisk og på en ny dag. Intet af det du gør for dig selv og din krop, er spildt. A new day is a new chance.

Personlig Sundhedsplan foregår sådan her:

Du skal afsætte ca. 1 time til samtale

 Det hele foregår online (på Zoom) på din tlf. eller computer. Du skal bare trykke det på link jeg sender til dig på mail.. thats it.

Ønsker du at møde personligt i min klinik foregår det i Holbæk og kun om fredagen.

♡ Du modtager din Personlige Sundhedsplan senest 48 timer efter samtalen, på mail. 

 

Book din tid her:

Skriv til mig på mail: hej@rikkepetersen.dk / tlf. 28966796 eller brug kontaktformularen nedenfor. Så svarer jeg dig hurtigt muligt og så finder vi sammen en tid der passer.

Book en afklaringssamtale her:

  Dit skønne navn

  Din e-mail

  Emne

  Din besked

  Lad os være sunde sammen

  VIGTIG: Et besøg hos mig vil aldrig være erstatning for et lægebesøg. Det er vigtigt at få afklaret hos din læge, hvad du evt. fejler og om der skal iværksættes yderligere behandling. Opstår der den mindste tvivl om din situation i min klinik, vil du blive henvist til egen læge for udredning, før vi evt. iværksættere yderligere tiltag.