Sund Selvkærlig Stressfri livsstil.

Hjælp din krops indbyggede og naturlige helingsprocesser og bliv den bedste og sundeste version af dig selv.

Priser

Sundheds-Konsultation

1-1½ time inkl. indledende samtale, journalskrivning, kostvejledning samt råd og vejledning om relevante kosttilskud m.m.

Du får en udførlig kost-og sundhedsplan med fokus på at rette op på dine helbredsmæssige ubalancer. Det kan f.eks. være

Fordøjelsesproblemer, Smerter i muskler og led, Træthed, stress og udbrændthed., problemer med immunforsvaret. Hormonelle problemer, såsom PCOS, menstruationsforstyrrelser, stofskifte mv. Kvindesundhed generelt. Hudproblemer såsom acne, eksem, allergier mv.

 • 1. gang kr. 1.599,-
 • Opfølgende konsultationer kr. 900,-

 

Vægttabs-Konsultation

1-1½ time inkl. indledende samtale, journalskrivning og generel kostvejledning med fokus på ændringer af din nuværede kost.

Du får en udførlig kost-plan (der ikke er kalorie-fokuserende) med fokus på et varigt og holdbart vægttab.

 • 1. gang kr. 999,-
 • Opfølgende konsultationer kr. 700,-

Efter 2-3 måneder skulle du gerne mærke mange positive effekter af din Personlige Sundhedsplan eller dit vægttab. Husk det tager tid for kroppen at forstå, at du nu vil den det bedste og det tager tid for kroppen at "rense" den gamle livsstil ud, og bygge alt det nye sunde op igen. Derfor er det vigtigt at du har tålmodighed og vedholdenhed med din plan. 

_____________

Om Rikke Søndergaard Petersen

Målet med en personlig konsultation er, at give dig indre balance, større forståelse for din krops behov og afhjælpe de stres- og miljøbelastninger, der skaber ubalancer og stress-tilstande i kroppen.

Grundlæggende arbejder jeg ud fra visionen og tanken om, at vi (næsten) altid kan forebygge sygdom og ubalancer. Eller undersøge hvordan vi finder frem til de bedste og mest naturlige løsninger, på dine konkrete problemstillinger og ubalancer, når de er opstået.

Uddannet: Kostvejleder, Ernæringsterapeut, Naturopath IBM

Jeg har de sidste 10 år hjulpet massevis af kvinder med alle slags symptomer, ubalancer, sygdomme og diagnoser ud fra evidensbaseret sundhed, samt naturligt vægttab med kost, næring og nydelse i fokus via 1:1 forløb, onlinekurser og e-bøger.

Over 600 kvinder (og et par mænd) modtager min nyhedsmail med inspiration til sund kost og sund krop.

Sådan booker du en tid:

 • Skriv til mig på mail: hej@rikkepetersen.dk / tlf. 28966796 eller brug kontaktformularen nedenfor. Så svarer jeg dig hurtigt muligt og så finder vi sammen en tid der passer.

Book en afklaringssamtale her:

  Dit skønne navn

  Din e-mail

  Emne

  Din besked

   

  VIGTIG INFORMATION:

  Et besøg hos mig vil aldrig være erstatning for et lægebesøg. Det er vigtigt at få afklaret hos din læge, hvad du evt. fejler og om der skal iværksættes yderligere behandling. Opstår der den mindste tvivl om din situation i min klinik, vil du blive henvist til egen læge for udredning, før vi evt. iværksættere yderligere tiltag.