Kend din krops signaler

Lær at tyde hvad din krop prøver at fortælle dig – og hvad du gør ved det.

(Find den gratis e-bog med en test, nederst på siden)

Hvis vi lever i et miljø uden skidt, snavs og bakterier osv. bliver vi sarte og skrøbelige og har større sandsynlighed for at blive syge.

Men vi bliver også syge, hvis vi konstant belaster vores krop med stress, maratonløb, strenge diæter, ikke får vores basale behov opfyldt, som søvn, vand, nærvær, kærlighed, vitaminer, og grøntsager.

Hvis vi undertrykker symptomerne uden at gøre noget ved det, fastholder vi kroppen i en konstant tilstand af stress, der risikerer, at gøre os mere syge.

Det kan derfor også være særdeles fornuftigt, at undersøge nærmere, hvad der evt. belaster lige præcis din krop og hvad du evt. kan gøre for at eliminere en eller flere af de faktorer, og derved hjælpe kroppen til at blive friskere og raskere, så vidt det er muligt.

Indenfor Naturopatien/biopatien (som er mit nørde-felt) arbejder man med at klarlægge og fjerne så mange belastende faktorer som muligt, for at gøre kroppen i stand til, at gøre det den er designet og bygget til.

Nemlig at regulere og balancere vores indre biokemi, i retning af den sundeste tilstand, som overhoved muligt. (aka gøre dig så rask og sund som du kan blive)

Du kender sikkert godt fornemmelsen af tømmermænd, som er en udmærket beskrivelse af, at vi har overskredet kroppens egen regulerings-kapacitet.

Leverens afgiftnings-system har simpelthen ikke være i stand til at følge med indtaget af alkohol, og vi er blevet ”forgiftet” med hovedpine, kvalme, opkast mm.

Det tager nu kroppen et par dage og nå frem til ”normaltilstanden” igen, og vi skal ofte hjælp den på vej med salt, vand, hovedpinepiller, søvn, ordentlig mad og frisk luft.

Når kroppen selv er i stand til regulerer alle de belastende faktorer, den udsættes for, på daglig basis, er den i princippet ”sund” igen. (Altså fri for tømmermænd).

Sygdom er derfor en naturlig konsekvens af vores samlede livssituation indenfor de psykiske, konstitutionelle, fysiske, kemiske og mikrobiologiske faktorer, som man inden for Naturopatien, samlet set kalder ”Belastende faktorer”.

Belastende faktorer, kan derfor faktisk godt være positivt og kan være en øjenåbner for, hvordan du kan bedre og optimere din krops egne helbredsmuligheder.

Kan du ikke overskue at finde hoved og hale i dine egne belastende faktorer (altså sygdom og ubalancer) så prøv at tage testen i e-bogen “Kend din Krops Signaler” som kun koster din email-adresse og lander i din indbakke om 2 minutter.

Tryk her for at komme til e-bogen >>

Kærlig hilsen Rikke