Mange kvinder tror, at det normalt at have fordøjelsesproblemer, være syg med forkølelse og influenza flere gange om året, skrante og sove dårligt, føle sig stresset og udkørt, mangle energi og overskud, være oppustet og have dårlig hud osv.

DET ER DET IKKE!

I virkeligheden er det ofte et tegn på ubalancer et sted i kroppen, og som man ved hjælp af rette indsats, med særlig fokus på kost, ernæring og (gen)opbygning af kroppens organsystemer, langt hen af vejen kan rette op på.

Jeg hjælper dig med dine sygdomme, ubalancer og evt. vægttab ud fra en individuel samtale, om lige præcis din situation.

Jeg laver ikke tæl-kalorier-planer, for det er en virkelig gammeldags og ensporet måde at se på kroppen og dens behov på. Jeg bestræber mig i stedet på at komme "hele vejen rundt" om alle dine problemstillinger og finde frem til de ubalancer og belastende faktorer, der evt. hindrer en bedring af dine symptomer og ubalancer. 

Sammen kigger på, hvordan de overordnede organsystemer fungerer (immunsystem, hormonsystem, nervesystem, fordøjelsen, mv.) og ser på belastninger og faktorer der kan have betydning for lige netop din situation.

Ingen er perfekte og kan gøre alting rigtigt hver dag og hele tiden, men med de rette redskaber kan man selv aktivt gøre en masse, for at holde kroppen sund og rask hele livet.

Et besøg hos mig vil aldrig være erstatning for et lægebesøg. Det er vigtigt at få afklaret hos din læge, hvad du evt. fejler og om der skal iværksættes yderligere behandling. Opstår der den mindste tvivl om din situation i min klinik, vil du blive henvist til egen læge for udredning, før vi evt. iværksættere yderligere tiltag.

Din Unikke og Personlige Sundhedsplan, er en individuel plan, som jeg udarbejder til dig, lige efter dit besøg i min klinik.  Programmet vil tage udgangspunkt i lige præcis dine helbreds-udfordringer og problematikker, og lægge vægt på, at fjerne de belastende faktorer som kroppen bliver udsat for, og herefter forsøge at regulere (bygge kroppen og celler op) igen, så den fungerer så optimalt som muligt.

En sygdom kan have mange forskellige årsager og på samme måde kan en årsag resultere i mange forskellige sygdomme.

Ikke to programmer er ens, da ikke to mennesker (og deres krop) er ens. Alle programmer udarbejdes derfor enten i forbindelse med dit besøg, eller vi aftaler sammen, hvornår du får det tilsendt og hvordan vi gennemgår planen, så du ikke sidder tilbage med spørgsmål og uvished, om hvordan du går i gang.

Healthy Body Basis består af 1 x 1:1-Session inkl. 1 x Unik og Personlig Sundhedsplan.

Sådan foregår en 1:1-session (Healthy Body Basis):

 • Vi aftaler at mødes i min klinik, på Skype eller på tlf.
 • Du fortæller mig hvad du har brug for hjælp til. (Det har vi måske også afklaret lidt inden du kommer)
 • Jeg stiller spørgsmål og laver en journal undervejs.
 • Jeg udarbejder en personlig sundhedsplan til dig, som du får med det samme eller får tilsendt på mail, snarest efter dit besøg.
 • Du skal være indstillet på, at du efter en konsultation, evt. får udgifter til kosttilskud, som kan være særlig vigtige for dig og din krop.
 • Jeg sælger ikke nogen former for tilskud, men du får en liste  med dig hjem, og jeg er gerne behjælpelig med at fortælle, hvor du kan købe tingene.

 

SÅ ER DU VIRKELIG KLAR TIL AT:

 • Slippe af med gamle spise-mønstre, ubalancer og være sund uden dårlig samvittighed?
 • Træffe sunde valg, ud fra kærlighed til dig selv og din krop?
 • Skabe et nyt og sundere liv for dig selv, med mere energi og overskud?
 • Tilføre kroppen det brændstof og den energi den mangler?
 • Mindske smerter, træthed, stresssymptomer, hovedpine eller lignende?
 • Forebygge livsstilssygdomme eller mindste de udfordringer du allerede har?
 • Bare gøre noget godt for dig selv  (til en forandring) ?

  Dit skønne navn

  Din e-mail

  Emne

  Din besked