Kost og Regulerings-program.

Et kost-og reguleringprogram er en individuel plan, som jeg udarbejder til dig, lige efter  dit besøg i min klinik.  Programmet vil tage udgangspunkt i lige præcis dine helbreds-udfordringer og problematikker, og lægge vægt på, at fjerne de belastende faktorer som kroppen bliver udsat for, og herefter forsøge at regulere (bygge kroppen og celler op) igen, så den fungerer så optimalt som muligt.

Ikke to programmer er ens, da ikke to mennesker (og deres krop) er ens. Alle programmer udarbejdes derfor enten i forbindelse med dit besøg, eller vi aftaler sammen, hvornår du får det tilsendt og hvordan vi gennemgår planen, så du ikke sidder tilbage med spørgsmål og uvished, om hvordan du går i gang.

Du skal være indstillet på, at du efter en konsultation, evt. får udgifter til kosttilskud, som kan være særlig vigtige for dig og din krop. Jeg sælger ikke nogen former for tilskud, men du får en liste  med dig hjem, og jeg er gerne behjælpelig med at fortælle, hvor du kan købe tingene.

Har du spørgsmål til hvad jeg evt. kan gøre for dig, er du velkommen  til at skrive eller ringe til mig, for en helt uforpligtende snak. (Tlf. 28 96 67 96 / mail: hej@rikkepetersen.dk)

Hvis du vil læse mere om Ernæringsterapi og Naturopathi så tryk HER